Hej Igen!

Hej Bloggen.
Det var inte igår :)

Jag ska berätta för er hur min senaste tid har varit.
Jag är superglad att jag vann Hela Sverige Syr, men jag tror inte att jag var beredd på alla förväntningar som människor fick på mig, och inte
heller de förväntningar jag hade på mig själv.
Det var nästan det enda folk frågade mig om: vad ska du göra nu? du måste starta eget, du måste smida medans gärnet är varmt, om ett år är du bortglömd osv.
Jag vet att ingen ville mig illa, och jag tog det inte så heller, men jag blev så otroligt stressad. Det hade varit ett stressigt år redan innan med nytt jobb, förberedelserna
för programmet, stressen över om jag bara hade blivit utvald att medverka i programmet för att de skulle ha någon att rösta ut i första programmet. Men jag tog mig igenom det, och det
var superroligt, och jag lyckades tillochmed vinna.

Det blev för mycket. Det kändes som jag försökte hoppa på ett tåg som åkte aldeles för fort, att jag ibland fick tag i ett räcke och lyckades springa med ett tag, men till slut orkade jag inte
längre, så jag släppte taget och lät tåget åka vidare utan mig.

Jag gick ur alla syrelaterade grupper på facebook, och jag slutade föjla alla sy människor på insta, och gjorde även min insta privat.
Jag plockade undan mina symaskiner, rensade ut mina tyger och skänkte bort och kastade en hel del. Jag klippte tillochmed av mig håret?

Nu har jag flyttat, bytt jobb, åkt rullskridskor i massor, och känner mir redo för att börja sy igen :)

Minns ni att jag har gjort ett symönster som vinst i hela sverige syr? Det finns att köpa nu i USA! :D och det kommer komma till Sverige i höst. Oktober eller
November! Mönsterbolaget som gav ut mitt mönster heter Top Patterns, och jag kommer att sy upp ett av deras mönster i månaden framöver. Det första är på gång nu.
Återkommer mer om det :)

Det känns skönt att vara tillbaka. Jag älskar ju att sy.
Såhär ser jag ut nu, håret börjar växa ut igen :)

IMG_9266

15 comments to Hej Igen!

 • Kul att du mår bättre och är tillbaks! Har saknat din blogg och din kreativitet. Hoppas du får slippa stress och press nu!

 • Hej Lisa,

  bra gjort och välkommen tillbaka! Att sy skall vara roligt!

  kram

 • Vad klok du är som hoppade av när det kändes som för mycket. Modigt! Och vad kul att du hittat tillbaka till sylusten igen:-)

 • Fina Lisa! Sköt om dig nu och ha roligt! Vi kommer inte glömma dig även om du inte syns överallt precis hela tiden. Du är fantastisk oavsett om du inspirerar till max eller bara är. Kram!

 • Kul att höra från dig! Du inspirerar inte bara med din kreativitet utan också med ditt mod att gå din egen väg. Gillar ditt nya hår också!! Lycka till framöver.

 • Vad modigt av dig att lyssna på kroppen och dra i bromsen, inte alla vågar. Skönt att du är back on track. Välkommen tillbaka, du har varit saknad men inte glömd. Hälsn från en sytok.

 • Härligt att se din blogg igen , tror det är klokt att inte hoppa på ett skenande tåg utan ge tid till eftertanke . Vi synördar och supportrar finns kvar . Kanske välja projekt med omsorg och det man verkligen känner för. Du gjorde dig ju bra i rutan ditt lugn smittade av sig på oss som får lite lätt panik när stygnen trasslar sig och overlocken inte gör som vi vill . Allt ordnar ju sig .Ibland får man ju till och med till det med mönsterpassningen ;)

 • Åh vad roligt att se dig igen! Ibland när jag sitter ensam i syrummet tänker jag på alla er i Hela Sverige syr och GBSB. Jag tänker att ni verkade ha så skoj men åh vad glad jag är för att jag får sitta ENSAM i mitt syrum istället! Jag syr sällan under tidspress men ibland när jag sista-minuten-syr kvällen innan en resa eller nåt, så brukar jag tänka att jag har Linda Lindorff i rummet ”tiiiiooo minuter kvaaaar”. Typiskt att programmet tog bort så mycket av din sylust och fantastiskt roligt att höra att du syr nu igen! Lycka till med dina projekt! Och vaddå håret, du är jättefin ju!

 • Skönt att du är tillbaka… Du har varit med om en fantastisk och omtumlande resa på både gott och ont… Det är inte så lätt att vara alla till lags och säga nej…. Skönt att du satte ner foten.
  Många kramar till dig.

 • Tråkigt att höra, men hoppas du mår bättre nu. Vore roligt att få se ditt mönster. Önskar dig all lycka till med sömnaden framöver. Christl

 • Härligt Lisa, förstår att det blev för mycket, men kul att du är pågång igen. Lycka till….Kram.

 • Vad skönt att du hittat tillbaka! Lycka till!

 • Hel Lisa. Härligt att du är på banan igen.
  Jag väntar med spänd förväntan att kunna köpa dina
  mönster. Lycka till i framtiden, vi hörs säkert framöver.

 • Hej Lisa
  Kommer du att göra egna mönster. Iså fall ser jag fram emot det. Jag hitta inga roliga mönster..
  Hälsningar Anitha

  • Hej Annitha!
   Vad tråkigt att du inte hittar några mönster du gillar :( Har du varit in på http://www.toppatterns.se ?
   Där finns det massa fina mönster från olika märken.
   Jag har gjort ett mönster som jag kommer att visa i november :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× fyra = 28

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>